Foto-lady.mail.ru

Kartupeļu – biezpiena plācenīši ar zaļumiem 1

Ja no pusdienām ir palicis pāri kartupeļu biezenis, var izcept ļoti gardus kartupeļu un biezpiena plācenīšus.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 500 g kartupeļu biezeņa, 300 g biezpiena, zaļie lociņi, pētersīļi, dilles, 50 g siera, ola, 2 ēdamkarotes miltu, 2 ēdamkarotes rīvmaizes, sāls.

Pagatavošana.

Bļodā liek kartupeļu biezeni, biezpienu un ar dakšiņu saspaida viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno sasmalcinātus zaļumus, vienu olu, uz rupjas rīves sarīvētu sieru, miltus (ja biezpiens ir šķidrāks, miltus vajadzēs mazliet vairāk). Visu rūpīgi samaisa, pievieno sāli pēc garšas. Pievieno savas iemīļotās garšvielas.

Šķīvī ieber rīvmaizi, vidū liek ar karoti kartupeļu masas pikuci, apviļā rīvmaizē un veido plācenīšus.

Cep pannā augu eļļā zeltaini brūnus no abām pusēm.

Plācenīši ir gardi gan auksti, gan karsti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.