Foto-lady.mail.ru

Kartupeļu – biezpiena plācenīši ar zaļumiem 1

Ja no pusdienām ir palicis pāri kartupeļu biezenis, var izcept ļoti gardus kartupeļu un biezpiena plācenīšus.

Reklāma
Reklāma
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Kā atbrīvoties no “stresa riepas” uz vēdera? 10 pārtikas produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
“Tas ir vienīgais, kas darbosies.” Īlons Masks atklāj, kas palīdzēs izbeigt karu Ukrainā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 500 g kartupeļu biezeņa, 300 g biezpiena, zaļie lociņi, pētersīļi, dilles, 50 g siera, ola, 2 ēdamkarotes miltu, 2 ēdamkarotes rīvmaizes, sāls.

Pagatavošana.

Bļodā liek kartupeļu biezeni, biezpienu un ar dakšiņu saspaida viendabīgā masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno sasmalcinātus zaļumus, vienu olu, uz rupjas rīves sarīvētu sieru, miltus (ja biezpiens ir šķidrāks, miltus vajadzēs mazliet vairāk). Visu rūpīgi samaisa, pievieno sāli pēc garšas. Pievieno savas iemīļotās garšvielas.

Šķīvī ieber rīvmaizi, vidū liek ar karoti kartupeļu masas pikuci, apviļā rīvmaizē un veido plācenīšus.

Cep pannā augu eļļā zeltaini brūnus no abām pusēm.

Plācenīši ir gardi gan auksti, gan karsti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.