Kartupelis no žāvētiem augļiem – diētisks našķis 0

Sastāvdaļas – žāvēti āboli, žāvētas aprikozes, jebkuri rieksti pēc izvēles, magones, sezama sēkliņas un kokosriekstu skaidiņas dekorēšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Krievija pārgājusi uz nāvējošāku kara taktiku. Tas rada reālu draudu NATO 74
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Kokteilis
“Mans ideāls! Mēs precamies.” Magone izraudzījusies jaunu kavalieri
Lasīt citas ziņas

Žāvētos ābolus un aprikozes iemērc karstā ūdenī, kamēr tās uzbriest un paliek mīkstas. Kārtīgi nomazgā, nosusina un samaļ gaļas maļamajā mašīnā.

Riekstus noloba, nomazgā un arī samaļ gaļas maļamajā mašīnā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Samaltos ābolus ar aprikozēm samaisa, pievieno samaltos riekstus, kamēr masa paliek bieza. Visu kārtīgi samaisa.

No iegūtās masas veido bumbiņas. Tā kā masa ir lipīga, pirms katras bumbiņas veidošanas rokas jāsaslapina ar ūdeni.

Bumbiņas apviļā pēc izvēles – kakao, magonēs, sezama sēkliņās, kokosriekstu skaidiņās.

Virsū uzliek vienu mandeli. Liek ledusskapī atdzesēt.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.