Foto – Anda Krauze

Kartupeļi plācenīši ar ābolu biezeni. Viegli un gardi! 0

Sarīvēju kartupeļus, pievienoju olu un auzu pārslas, nedaudz cietes, karoti krējuma, piemetu šķipsniņu sāls un sauju ķirbju sēklu. Gatavo masu ar karoti lieku sakarsētā eļļā un cepu, līdz plācenīši kļūst zeltaini brūni un ar kraukšķīgu maliņu.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Telegram” kanālos arvien satraucošākas krievu atzīšanās: Karš ir kļuvis par komadieru privāto biznesu
Kokteilis
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
Visticamākais scenārijs – uzbrukums Suvalku koridoram: brīdina, ka kaujas operācija pret NATO varētu sākties jau 2027. gadā
Lasīt citas ziņas

Servēju ar ābolu biezeni, kam pievienots koriandrs un kanēlis. Dekorēju ar piparmētru lapiņām un ogām. Viegli, gardi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.