
Foto – Valdis Semjonovs
Kartupeļi ar sēņu cepurīti. Maltīte vēsai dienai 0
Lielus kartupeļus ar visu mizu vāra, līdz tie pusmīksti.
Reklāma
Reklāma
Sēnes sacep ar gaļu un sīpoliem.
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
Kartupeļiem nogriež cepurīti, izdobj viduci un pilda saceptās sēnes.
Sieru sarīvē, pievieno olu, saldo krējumu un samaisa.
Uzlej pildītajiem kartupeļiem un cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 30 minūtes.
Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.