Kārtainie salāti ar tunci 0
Sastāvdaļas – bundža konservēta tunča, 6 krabju nūjiņas, pusbundža kukurūzas, cietais siers, 4 vārītas olas, puse sīpola vai zaļie lociņi, 200 g majonēzes.
Pagatavošana.
Tunča konservus saspaida ar dakšiņu, krabju nūjiņas un sīpolu katru atsevišķi smalki sagriež.
Sieru sarīvē uz rīves. Vārītām olām atdala baltumus no dzeltenumiem un katru atsevišķi saspaida ar dakšiņu.
Salātus liek kārtām.
1.kārta – tuncis, 2.kārta – sīpoli, 3. kārta – majonēze, 4.kārta – rīvēts siers, 5.kārta – kukurūza, 6.kārta – majonēze, 7.kārta – krabju nūjiņas, 8.kārta – majonēze, 9.kārta – olu baltumi un pa virsu majonēze.
Virspusi salātiem pārkaisa ar sasmalcinātiem olu dzeltenumiem. Salātus liek ledusskapī uz stundu.