Still Life Of National Latvian Food Products
Still Life Of National Latvian Food Products
Foto – Fotolia

Kārtainie salāti ar rupjmaizes grauzdiņiem brūklenēs, sieru un gurķi 0

Kārtainie salāti ar rupjmaizes grauzdiņiem brūklenēs, Latvijā ražotu cieto sieru, svaigo gurķi, pašu gatavotu majonēzes mērci, ķirbju sēklām un zaļumiem

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
Ieskicēta krievu karavīra – “briesmīgā pretekļa” – seja: “Tāds nogalina atbildīgi, tā ir slima biomasa!”
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana: 20 min
Daudzums: 4 porcijas

Pagatavošana

Majonēze mērce: Olas dzeltenumus puto kamēr paliek masa paliek gaiša, nepārtraucot putot lēnām pielej olīveļļu. Turpina putot kamēr masa ir stinga. Pievieno sāli un sinepes pēc garšas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Salātu pagatavošana: Rupjmaizes šķēli (bez garozas) apgrauzdē kopā ar timiāna vai rozmarīna zariņu uz sausās pannas. Vēl siltu maizi sagriež kubiciņos, liek bļodā kopā ar brūklenēm un noliek malā kamēr sagatavo pārējas sastāvdaļas.

Sieru sarīvē uz dārzeņu rupjās rīves. Gurķi nomizo un sagriež smalkos salmiņos.

Traukā kārtām liek sieru, pēc tam maizi kopā ar brūklenēm, majonēze mērci, gurķi, sieru,majonēze, maize. Rotā ar zaļumiem. Pārber ar ķirbju sēklām.

Publicitātes foto

Lasi tālāk un uzzini vairāk par “Lāču” maizi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.