Kārtainie pīrādziņi ar kartupeļiem un vistas fileju 0
Sastāvdaļas – 500 g kārtainās rauga mīklas, 200 g vistas filejas, 300 g kartupeļu, liels sīpols, sāls un pipari.
Pagatavošana.
Sīpolu smalki sagriež. Fileju sagriež mazos gabaliņos.
Kartupeļus (nevārītus) nomizo un sagriež mazos kubiciņos.
Traukā samaisa kopā kartupeļus, fileju un sīpolu.
Mīklu izveltnē un sagriež taisnstūros. Uz katra gabaliņa stūrī liek pildījumu, aizloka pāri ar otru galu un kārtīgi piespiež visas maliņas, lai neatvērtos.
Cepamo pannu viegli ietauko vai izklāj ar cepamo papīru. Virsū sarindo pīrādziņus, pārsmērē ar olas dzeltenumu.
Cep 180 grādu karstumā apmēram 20–30 minūtes.
Labu apetīti!