Kārtainās mīklas veltnīši ar maltās gaļas pildījumu 2

Gatavošanas laiks: apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai)
Katrā porcijā apm. 421 kcal/1764 kJ
35 g olbaltumvielu, 17 g tauku, 31 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

1. Crème fraîche sajauc ar putukrējumu, pievieno sāli un citronu sulu.

2. Kartupeļus nomazgā, nomizo, sarīvē, nospiež, pasāla un piparo. No masas veido 10 cm lielus plācenīšus, cep kraukšķīgus un brūnus lielā eļļas daudzumā. Noņem no pannas, noliek siltumā notecēt.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Uz plācenīšiem kārto divas, trīs plānas laša šķēlītes. Uzliek piciņu citronu krēma, pirms pasniegšanas pārkaisa ar lociņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.