Foto – Fotolia

Kārtainās mīklas maizītes ar kazas siera pildījumu 0

1. Atkausē kārtaino mīklu. Spinātus liek sietā, atkausē, ļauj notecēt. Tomātu nomazgā, nosusina, izgriež kātiņu, sagriež strēmelītēs.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

2. Sajauc spinātus, tomātu strēmelītes, sasmalcinātu kazas sieru, piparus un paprikas pulveri. Kārtainās mīklas plāksnes izklāj uz miltiem apkaisītās darbvirsmas, izgriež mīklas apļus aptuveni 12 cm diametrā. Olas dzeltenumu sakuļ ar nedaudz auksta ūdens, ar maisījumu apziež mīklas apļus. Uz tiem liek divas ēdamkarotes pildījuma, pārklāj ar otru mīklas apli, aizspiež malas.

3. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 °C. Maizītes liek cepešpannā, kurā ieklāts mikls cepampapīrs, cep 20 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.