Kārtainās mīklas “gliemezīši” ar šokolādi. Vieglas brokastis kārumniekiem 0
Pagatavošana
1. Atsaldē mīklu. Izrullē plānā taisnstūrveida plāksnē, nolīdzina malas. Šokolādi sarīvē un uzkaisa uz mīklas.
2. Pēc acumēra pa taisnstūra centru nomēra līniju paralēli garākajai malai. Saliek garākās malas centra virzienā tā, lai tās sadurtos, bet nepārklātu viena otru. Vēlreiz saliek malas uz centru. Sagriež iegūto ruleti 1,5-2 centimetrus platos gabaliņos.
3. Pannu ieziež ar augu eļļu un pārklāj ar cepampapīru. Uz tā izkārto sagatavotos gliemezīšus un cep 15 minūtes līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī. Gatavās maizītes pārkaisa ar cukuru.