Foto – Bonappetit.lv

Kārtainais persiku deserts 0

Persiki ir lielisks C vitamīna un kālija avots, ar lielu daudzumu šķiedrvielu. Turklāt tiem piemīt neatkārtojama garša. Piedāvājam jums vēl vienu pārbaudītu deserta recepti, kura priecēs pat visprasīgāko gardēdi!

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Persikus nomazgāt, sagriezt daiviņās un sasmalcināt blenderī.
Saldo krējumu uzputot ar cukuru. Pusi saldā krējumu sajaukt ar sasmalcinātiem persikiem.
Porcijas glāzītes kārto slāņos persiku biezeni, perisku biezeni ar saldo krējumu un atlikušo saldo krējumu. Dekorē ar piparmētrām.
Pasniedz uzreiz.

Recepti piedāvā


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.