Kārtainā burkānu želeja ar EKO jogurta “Baltais” un ķiršu – rabarberu mērci 0
Sastāvdaļas: 200 g burkānu sulas, 200 g EKO jogurta “Baltais”, 100 g pūdercukura, 100 g ķiršu bez kauliņiem, 100 g rabarberu, 30 g želatīna.
Kā gatavot?
Svaigu burkānu sulu samaisa ar pūdercukuru un izkausētu želatīnu, ielej formā, atdzesē 20 minūtes. Jogurtu sajauc ar pūdercukuru un izkausētu želatīnu, uzlej uz burkānu želejas. Pievieno mērci: sablenderē ķiršus ar rabarberiem un pūdercukuru.
Idejas kopā lika “Karīna&Co” direktors un šefpavārs Juris Karlsons un AS “Tukuma piens” mārketinga vadītājs Armands Artihovičs.