Foto: Laura Blumberga

Karstmaizītes ar Čedaras sieru, marinētiem gurķīšiem un halapenjo: sātīgas un ļoti garšīgas 1

Karstmaizīšu tēmai ir visdažādākās variācijas – sastāvdaļas var mainīt pēc katra patikšanas un gaumes. Šo karsmaizīšu pagatavošana neprasa vairāk laika kā 20 minūtes. Sātīgas un ļoti garšīgas!

Reklāma
Reklāma

Čedaras siera kartmaizes

Sastāvdaļas 8 šķēlēm:

Trampa pacietības mērs beidzot ir pilns – Kremlis sāk stostīties
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Lasīt citas ziņas

8 šķēles baltmaizes
200 grami Čedaras siera
Mazliet sviesta
Viena buntīte pētersīļu
5 palielas šķēles kūpinātas cūkgaļas
2 ēdamkarotes majonēzes
5 šķēlītes halapenjo piparu no burciņas
5 mini marinētie gurķīši
Tomāts
Puse no vidēja sīpola

Pagatavošana:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem, pannā klāj cepampapīru, uz kura kārto baltmaizes šķēles, kuras no apakšpuses apsmērē mazliet ar sviestu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pa to laiku sarīvē Čedaras sieru uz rupjās rīves, smalki sagriež cūkgaļu, marinētos gurķīšus, halapenjo, sīpolu. Visu kārtīgi samaisa bļodā un pievieno 2 ēdamkarotes majonēzes.

Masu kārto uz maizītēm. Pēc tam šķēlītēs sagriež tomātu un liek pa virsu.

Liek cepties cepeškrāsnī uz 10-12 minūtēm (kamēr apakšdaļa kļūst zeltaini brūna). Kad izņemtas no cepeškrāsns, pārber ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.