Foto – Anda Krauze

Karstie vistas salāti ar grauzdētām maizītēm 1

Kaut kas silts, kaut kas kraukšķīgs, kaut kas veselīgs un viegls. Pamēģiniet karstos vistas salātus ar grauzdētām maizītēm!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – zirņu dīgsti, ledus salāti, Pekinas kāposts, mazie tomātiņi, zaļie zirnīši, lociņi, 3 vistas filejas, saldais krējums, sāls, sojas mērce, maize, avokado, ķiploku pesto.

Pagatavošana.

Uz šķīvjiem izkārto zaļumus – ledus salātus, Pekinas kāpostus, zirņu dīgstus. Pa virsu salātiem liek uz pusēm pārgrieztus mazos tomātiņus. Klāt piegriež lociņus. Gabaliņos sagriež vistas fileju, apcep to. Pievieno sāli. Kad fileja apcepusies, tai klāt pielej glāzi saldā krējuma un pievieno nedaudz kurkumas. Pieber 5 ēdamkarotes zaļo zirnīšu, kurus uzsilda kopā ar mērci, un tad visam pielej vienu ēdamkaroti sojas mērces. Maisījumu lej uz šķīvja izkārtotajiem zaļumiem. Ēdienam var uzrīvēt nogatavinātu sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Grauzdētās maizītes – uz pannas uzliek sagrieztu maizi pēc savas izvēles, liek cepties cepeškrāsnī uz 10 – 15 minūtēm. Uzgrauzdētajām maizītēm virsū smērē avokado masu (ar dakšu samīcītu, bet ne sasmalcinātu vai sablenderētu avokado), ko sajauc ar ķiploku pesto (sasmalcināts ķiploks kopā ar sāli).

Foto – Anda Krauze
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.