Foto – Andris Kozlovskis, Fujifilm

Karstie sēņu salāti ar krāsnī ceptiem tomātiem, puraviem, pastinakiem un cieto sieru 1

Tomātus sagriež nelielās daiviņās, kārto uz cepešpannas, pārslaka ar olīveļļu, pārkaisa kaltētu sierāboliņu, sasmalcinātu ķiploku un sāli. Liek uz 40 minūtēm cepties cepeškrāsnī 100 grādu temperatūrā. Pastinakus sagriež šķēlēs un, 15 minūtes pirms tomāti nāk gatavi, pievieno tiem
cepešpannā. Pannā sakarsē eļļu un ātri apcep sagrieztas sēnes (nepārcept!), pievieno sāli, sarkanvīna etiķi, kaltētu sierāboliņu.

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas sajauc, pārslaka ar valriekstu vai trifeļu eļļu, pārkaisa rīvētu cieto sieru. Salātiem uzber sagrieztu puravu.

Recepte – Ineta Grēviņa

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.