
Foto – Valdis Semjonovs
Karsti kūpināta laša salāti ar fenheli un avokado 0
Sastāvdaļas
120 g karsti kūpināta laša,
40 g fenheļa,
40 g pesto,
100 g majonēzes,
40 g foreles ikru,
½ avokado,
50 g salātu lapu,
30 g citrona,
30 g olīveļļas.
Reklāma
Reklāma
Maskavas centrā uzspridzināts Putina limuzīns: diktators tagad baidās pat no saviem miesassargiem
7 lietas, ko Tramps nesaprot par Putinu
83
Tramps netīši aizdedzina jaunu kodolbruņošanās sacensību pasaulē
Pagatavošana.
Salātiem uzslaka olīveļļu un citrona sulu. Pesto sajauc ar majonēzi. Uz šķīvja kārto salātus, šķēlītēs sagrieztu kūpinātu lasi un avokado, plāni sagrieztu fenheli, pievieno foreles ikrus un bazilika majonēzi.