Karstā uzkoda ar spinātiem un zivs fileju 0
Kā gatavot?
Nomizotus kartupeļus sarīvē uz rupjas rīves, pievieno sarīvētu sīpolu, sāli, piparus. Veido pankūkas un cep uz lēnas uguns. Spinātus, ja izmanto saldētus, atkausē, nospiež lieko ūdeni, sakapā, liek uz pannas, pārkaisa ar sāli, pipariem, pievieno rīvētu ķiploku un brīdi karsē. Uz šķīvja liek kartupeļu pankūku, pāri tai – izkarsētos spinātus, virsū – svaiga tomāta šķēlītes un nedaudz majonēzes. Zivs, šoreiz mencas, fileju apviļā miltos, pārkaisa ar garšvielām un cep gatavu. Zivi liek kārtojuma virspusē, pāri – otru kartupeļu pankūku.
Gatavoja muzikālās kafejnīcas Jūrmalā “Viss kārtībā” īpašnieks un šefpavārs Andris Polis.