
Foto – Anda Krauze
Karstā šokolāde ar rumu – ziemīgā vakarā sasildīs 0
Sastāvdaļas
• 100 g tumšās šokolādes (var izmantot šokolādes čipsus)
• 150 ml saldā krējuma
• 10 ml Monin pikantā ķirbju sīrupa
• 40 ml gaišā ruma (vai balzama)
Reklāma
Reklāma
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā
80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Pagatavošana.
Šokolādi izkausē ūdens peldē. Pievieno saldo krējumu un nepārtraukti maisa, lai veidotos viendabīga konsistence. Beigās pielej sīrupu un rumu.