Foto – Shutterstock

Karstā šokolāde ar putukrējumu 0

Glāze aromātiskas karstās šokolādes ar krēmīgu cepurīti garšos visiem ģimenei, bet jo īpaši – bērniem. Pagatavošanas laiks – septiņas minūtes.

Reklāma
Reklāma

4 porcijām nepieciešams

Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Ko ēst, lai ātrāk zaudētu svaru: 6 produkti, kurus savā ēdienkartē iesaka iekļaut uztura speciālisti
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Lasīt citas ziņas

1/3 tases nesaldināta kakao pulvera
3/4 tases cukura
Šķipsniņa sāls
1/3 tases karsta
2,5 tases piena
3/4 tējkarotes vaniļas ekstrakta
1/2 tase saputota saldā krējuma

Pagatavošana

Katliņā vai mērces pannā sajauc kakao, cukuru un šķipsniņu sāls. Iemaisa karstu ūdeni. Pagaida līdz maisījums sākt virst, pastāvīgi to maisot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Turpina maisīt un karsēt aptuveni divas minūtes, uzmana, lai nepievelk pie trauka apakšas.

Iemaisa divarpus tases piena un sakarsē, tomēr neuzvārot! Noņem no plīts un pievieno vaniļu. Salej četrās augstās glāzēs vai krūzēs.

Rotā ar putukrējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.