Daiņa Bušmaņa foto

Karpas terīne ar pelēko zirņu un ķimeņu biezeni, kazas siera uzputeni
 un bietēm
 0

(4 personām)

KĀ GATAVOT?

Karpu izfilē, pārkaisa ar sāli, pipariem, sakapātām dillēm, iesmērē ar sinepēm un mārrutkiem. Katru fileju satin kā ruleti, ietin pārtikas plēvē un vāra 30 min. Pēc tam liek zem sloga, atstāj uz nakti ledusskapī. Izmērcētus pelēkos zirņus vāra sālsūdenī, līdz gatavi. Nokāš, pievieno ķimenes, sviestu, saldo krējumu (100 g), sablenderē. Kazas sieru saputo ar atlikušo saldo krējumu, pievienojot rīvētu citrona miziņu. Katliņā izkausē cukuru, lej klāt ābolu sulu (dabīgo, vēlams skābāku), vāra, līdz veidojas karamele. Ieliek sagrieztu bieti, karamelizē. Kārto uz šķīvjiem un ceļ galdā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Rīgas restorāna “Vino Metr” pavārs RŪDOLFS KALNIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.