Kārlis Anitens
Kārlis Anitens
Ekrānuzņēmums no raidījuma “La Dolce Vita. Ēd vesels!”

Kārlis Anitens iecienījis gaļas subproduktus un pavāršovā gatavo cāļu muskuļkuņģus! 40

“Šis ir viens no maniem mīļākajiem gaļas izstrādājumiem!” viesojoties TV24 kulinārijas raidījumā “La Dolce Vita. Ēd vesels!” par cāļu muskuļkuņģiem stāsta režisors Kārlis Anitens.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Viņa izpildījumā pavāršovā top ķirbja – cāļu muskuļkuņģu sautējums.

Anitens norāda, ka viņa laukos šos muskuļkuņģus sauc par ricigām, tikai viņš nezina kāpēc.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tas, kas šajā produktā viņam visvairāk patīk, ir kraukšķīgums. Ja ir daudz laika, tos var gatavot arī veselus, negriežot.

Visu raidījuma “La Dolce Vita. Ēd vesels!” epizodi ar Kārli Anitenu skaties šeit.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.