Kārlis Anitens iecienījis gaļas subproduktus un pavāršovā gatavo cāļu muskuļkuņģus! 40
“Šis ir viens no maniem mīļākajiem gaļas izstrādājumiem!” viesojoties TV24 kulinārijas raidījumā “La Dolce Vita. Ēd vesels!” par cāļu muskuļkuņģiem stāsta režisors Kārlis Anitens.
Viņa izpildījumā pavāršovā top ķirbja – cāļu muskuļkuņģu sautējums.
Anitens norāda, ka viņa laukos šos muskuļkuņģus sauc par ricigām, tikai viņš nezina kāpēc.
Tas, kas šajā produktā viņam visvairāk patīk, ir kraukšķīgums. Ja ir daudz laika, tos var gatavot arī veselus, negriežot.
Visu raidījuma “La Dolce Vita. Ēd vesels!” epizodi ar Kārli Anitenu skaties šeit.