Kārdinoši biezpiena “pončiki” 10 minūtēs. Interesanta recepte bez rauga 2

Biezpiena “pončiki” pūdercukurā ir vienkārša un garšīga recepte, kā pagatavot mazliet nostalģisku kārumu, kas lieliski garšo pie tējas vai kafijas.

Reklāma
Reklāma
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
“Abu Meri vēl nav atkāpies?” Sabiedrība prasa atbildes par bīstamo infekciju un vērtē, kuram jāuzņemas atbildība
Lasīt citas ziņas

Biezpiena pončiki pēc garšas atgādina rauga mīklas darinājumus, tomēr raugs to tapšanā nav izmantots.
Ņem vērā!
— No paciņas biezpiena var pagatavot 30-35 pončikus.
— Pončikus cep uz vidējas uguns 3-4 minūtes no katras puses, citādi vidus var palikt neizcepies.
— Pūdercukuram var pievienot maltu kanēli — izdosies vēl aromātiskāk!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.