Zeltaino ogu nektārs + smiltsērkšķu saldējuma kokteiļa recepte 0

Tukuma novada Tumes pagastā strādājošā SIA “Satori Alfa” rūpala 14 gadu garumā ir smiltsērkšķu audzēšana un pārstrāde. Uzņēmuma pārstāvis Māris Selga stāsta, ka Tumē top augstas kvalitātes produkcija bez konservantiem un un stabilizatoriem – tā ir vērtīga un veselīga.

Reklāma
Reklāma
Mājas
Ideālais banānu uzglabāšanas veids – tie nekļūs melni nedēļām ilgi
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
DHL lidmašīnas avārija Viļņā: traģisks negadījums vai Krievijas sabotāža? Publicēta pilotu un lidojuma kontrolieru saruna pirms traģēdijas… 168
Lasīt citas ziņas

“Tuvojas Ziemassvētki, un ne tikai vecākiem cilvēkiem ir patīkami saņemt dāvanas, kas uzlabo viņu veselību,” uzskata Selga, izceļot “Satori Alfa” ražotos smiltsērkšķu nektārus. Padomāts arī par tiem, kuri sirgst ar cukura diabētu – viņiem var dāvināt pasterizētu smiltsērkšķu nektāru ar stēviju. Šo produktu, pēc Selgas sacītā, var lietot visu veidu cukura diabēta pacienti.

Ja pēc Ziemassvētku maltītes ir vēlme izbaudīt ko atvēsinošu, “Satori Alfa” saimnieks piedāvā pagatavot smiltsērkšķu kokteili ar plombīra saldējumu un banānu. Tam nepieciešams viens litrs smiltsērkšķu nektāra, viens litrs plombīra saldējuma (bez piedevām) un 1-2 labi nogatavināti banāni. Tie jāsagriež, viss jāievieto blenderī un jāsablenderē. Saldējumu var aizstāt arī ar vienu litru piena.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.