Foto: Shutterstock

Kārdinošās karstmaizes ar vistas fileju, tomātiem un olīvām 2

Brokastīm, vakariņām vai pat pusdienām – šīs karstmaizes ir ne tikai ļoti sātīgas un garšīgas, bet arī gana interesantas “ierasto garšo pasaulē”. Kūpinātas vistiņas garša, apvienojumā ar svaigu tomātu un olīvām, būs jaunums ierasto karstmaižu pasaulē. Receptē minēto majonēzi, var nomainīt ar krējumu, ja jums ir tāda vēlme. Tāpat arī, lai arī šajā aprakstā pagatavošana minēta cepeškrāsnī, šādas karstmaizes var pagatavot arī pannā ar vāku, cepot maizītes nelielā karstumā.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Maizes šķēles – 3 gab.
Vārīta vai kūpināta vistas fileja – 100 grami
Tomāti – 1 liels gabals
Siers – 50 grami
Melnās olīvas – 3-4 gab.
Majonēze – pēc garšas
Zaļumi – buntīte

Pagatavošana:

1. Uz tostermaizes šķēlītēm plānā kārtiņā uzziež majonēzi vai krējumu (pēc vēlēšanās).

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Mazos gabaliņos sasmalcina visas krūtiņu un kārto uz maizītēm.

3. Plānās ripiņās sagriež tomātu un liek uz maizītes.

4. Uz tomāta kārto olīvas – ja tās ir liela izmēra, sagriež ripiņās.

5. Sarīvē sieru un uzber uz maizītēm.

6. Liek cepties cepeškrāsnī (uz pannas liek cepampapīru) 190 grādu temperatūrā līdz maizītes apakšējā daļa kļūst zeltaini brūna.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.