Pikants kokteilis 4
• 500 g zemeņu
• 500 ml kokosa piena
• 500 ml nedzidrinātas ābolu sulas
• 10 rozā piparu
• svaigs baziliks (lapiņas no diviem zariem)
Reklāma
Reklāma
DHL lidmašīnas avārija Viļņā: traģisks negadījums vai Krievijas sabotāža? Publicēta pilotu un lidojuma kontrolieru saruna pirms traģēdijas…
152
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
Blendera traukā liek noskalotas zemenes, ielej kokosa pienu, ābolu sulu, pievieno piparus un baziliku. Visu sakuļ līdz viendabīgai masai. Lej glāzē, dekorē ar svaigu zemeni.