Biezpiena krēms ar zemeņu mērci 4

Krēmam:

• 540 g biezpiena

• 500 ml saldā krējuma

• 1 glāze cukura

• puspaciņa vaniļas cukura

• 20 g želatīna

Mērcei:

• zemenes

• cukurs pēc garšas

• piparmētras lapiņas

Uzbriedina želatīnu. Lai pagatavotu krēmu, vispirms sablendē biezpienu, līdz tas kļūst vijīgs. Atsevišķā traukā ielej saldo krējumu, pievieno cukuru un vaniļas cukuru un puto (nedrīkst saputot līdz galam!). Biezpienu pievieno saldā krējuma masai un turpina putot. Pievieno uzbriedināto želatīnu un veikli saputo. Saldo masu pārlej citā traukā un ievieto ledusskapī, lai sastingst.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Pasaulei vajadzētu atgādināt par šīm briesmām: Krievijā rosina detonēt kodolbumbu, lai liktu “cilvēcei aizdomāties” 85
TESTS. Vai tu esi stulbs? Šis tests ātri tev palīdzēs to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Gatavo zemeņu mērci – ogas nomazgā, pievieno cukuru pēc garšas un sablendē.

Kad krēms ledusskapī sastindzis, desertu kārto trauciņos. Vispirms ielej zemeņu mērci, tad liek biezpiena krēmu. Rotā ar piparmētras lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.