Auzu drumstalkūciņas ar zemenēm 4

• 1 paciņa Dobeles dzirnavnieka auzu drumstalu kūkas maisījuma

Reklāma
Reklāma

• 200 g sviesta

• 1 liels rabarbers

• 6–8 zemenes

• 2–4 ēdamkarotes ūdens

7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
TV24
Laiks uzzināt atbildi uz šo visiem interesējošo jautājumu! Cik vidēji pelna “Bolt Food” kurjers? 8
Lasīt citas ziņas

Bļodā ieber auzu drumstalu kūkas maisījumu, tad ierīvē vai iedrupina sviestu un berž ar pirkstu galiem, līdz veidojas smilšveida konsistence. Masai pievieno 2–4 ēdamkarotes ūdens un mīca mīklu, līdz tā kļūst gluda un viendabīga.

Trešdaļu mīklas atstāj drumstalām, pārējo sadala 12 daļās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mafinu pannu ieziež ar sviestu. 12 mīklas gabaliņus saveļ bumbiņās, pēc tam izspaida plakanus un ieklāj formiņās. Kamēr gatavo pildījumu, mafinu pannu ieliek ledusskapī.

Rabarberu un zemenes nomazgā, notīra un sagriež gabaliņos. Kārto mīklai pa virsu, tad uzdrupina atlikušo mīklu un cep cepeškrāsnī 180 °C 25–30 minūtes.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.