Zemeņu un gurķu uzkoda 4

• 1 garais gurķis

• lielas zemenes

• dažādi sieri (brī, ķimeņu, kazas u.c.)

• bazilika lapiņas

• citronpipari

• čili pārslas

Gurķi nomizo (dekoratīvākam izskatam var atstāt zaļās mizas josliņas), sagriež aptuveni centimetru biezās ripiņās un uz brīdi uzliek uz papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko mitrumu. Pēc tam katrai gurķa ripiņai virsū liek bazilika lapiņu, uz tās – siera gabaliņu un zemenes pusīti. Sasprauž ar mazu iesmiņu, pārkaisa citronpiparus un čili pārslas.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.