No tematiskās avīzes “Piens un tā produkti”

Karbonādes, Kazdangas siera un kotletes šnicele. Gruntīgas vakariņas! 0

Izklapē karbonādi, pārklāj ar sarīvētu sieru, nosedz ar kotlešu masu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Izceļas pamatīgs kašķis! Magones mājās ierodas “inspekcija”, kas pārbauda sanitārās prasības vannas istabā 61
Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
FOTO. Gaismā nākusi dāvana, ar ko Putins slepus pārsteidzis Trampu
Lasīt citas ziņas

Panē miltos un olā, liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm, līdz šnicele gatava.

Pasniedz ar dārzeņiem vai rīsiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.