Foto – Anda Krauze

Karameļu krēms ar ogu mērci 0

Sastāvdaļas
• biezpiena sieriņš ar karameļu garšu
• svaigais siers rikota
• kakao
• zemenes, avenes vai citas ogas
• selerijas vai rabarbera kāts

Reklāma
Reklāma
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Krievija pārgājusi uz nāvējošāku kara taktiku. Tas rada reālu draudu NATO 74
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Biezpiena sieriņam ar karameļu garšu pievieno svaigo sieru rikota un kakao. Sajauc un ieliek konditorejas maisiņā. No ogām pagatavo zemeņu, aveņu vai citu ogu mērci. Krēmu uzspiež uz ogu mērces. Iesprauž selerijas vai rabarbera kātu, kas ļoti labi garšos kopā ar saldo krēmu. Var arī kraukšķīgo piedevu aizstāt ar cepumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.