Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu
Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu
Foto – Valdis Semjonovs

Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu 0

Lai pagatavotu krēmu, maskarpones sieru saputo ar jogurtu, medu un vanilīnu.

Reklāma
Reklāma

Baziliku smalki sakapā un iejauc krēmā.

Kokteilis
Zaļā čūska piecām zodiaka zīmēm visu gadu sola īstus brīnumus 2
Bieži pārmaksājam: eksperte atklāj galveno “naudas likumu”, kas palīdz izkļūt no nabadzības
Kokteilis
Mākslīgais intelekts zina, kas tev ir vajadzīgs! Piemērotākie pārtikas produkti katrai zodiaka zīmei 9
Lasīt citas ziņas

Persikus sagriež nelielos gabaliņos, liek uz karstas pannas un apbārsta ar brūno cukuru.

Cep, līdz cukurs karamelizējies.

Atdzesē un kārto trauciņos, virs vai zem augļiem liekot krēmu.

Rotā ar bazilika zariņu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.