
Foto – Valdis Semjonovs
Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu 0
Lai pagatavotu krēmu, maskarpones sieru saputo ar jogurtu, medu un vanilīnu.
Reklāma
Reklāma
Baziliku smalki sakapā un iejauc krēmā.
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Kanādā “uzsprādzis jauns vilnis” ar ideju, ka Kanādai jāiestājas Eiropas Savienībā
25
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Persikus sagriež nelielos gabaliņos, liek uz karstas pannas un apbārsta ar brūno cukuru.
Cep, līdz cukurs karamelizējies.
Atdzesē un kārto trauciņos, virs vai zem augļiem liekot krēmu.
Rotā ar bazilika zariņu.