Foto: Elena Talberg/SHUTTERSTOCK

Cepti āboli ar kondensēto pienu – ātri, vienkārši un ļoti gardi 1

Rudens klasika. Saldais ēdiens, kuru var pagatavot no tā, kas ir mājās. Ātri, vienkārši un ļoti gardi!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

āboli

iebiezinātais piens

cukurs

Pagatavošana

Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Ābolus nomazgā, izdobj sēklotni, iepilda kondensēto pienu, uzbārsta cukuru un kārto uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru. Var papildināt ar rozīnēm, riekstiem, kanēli vai ko citu – sev tīkamu.

Cep cepeškrāsnī 180 °C 10–12 minūtes.

Kondensētā piena vietā ābolus var pildīt ar sasmalcinātiem riekstiem, mandelēm, rozīnēm, cukuru un kanēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.