Krēms brulē 0

(5 porcijas)

• 200 g biezpiena

• 50 ml piena

• ½ kārbiņas vārīta iebiezinātā piena ar cukuru

Reklāma
Reklāma
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
Lasīt citas ziņas

Biezpienu sablendē ar vārītu iebiezināto pienu, pielej pienu un vēlreiz rūpīgi sakuļ. Masai jābūt gaiši brūnai un vidēji biezai. To pilda mafinu silikona trauciņos un patur saldētavā aptuveni četras stundas. Pasniedz ar saldētām ogām vai karameļu mērci. Interesants risinājums tradicionālajam krēmam brulē, kuru parasti cep, bet kurš krāsas, konsistences un garšas ziņā nedaudz atgādina klasisko gardumu, taču šo var pagatavot piecu minūšu laikā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.