Biezpiena un augļu bumbiņas 0


(25 bumbiņas)

• 360 g biezpiena

• 50 g brūnā karamelizētā cukura

• 50 g kaltētu dzērveņu

• 50 g kaltētu aprikožu

• 120 g kokosa skaidiņu

Biezpienam pieber brūno karamelizēto cukuru un sajauc, līdz veidojas viendabīga masa. Ja biezpiens ir graudains, to izmaļ gaļas mašīnā. Dzērvenes un aprikozes sagriež mazos, 3 x 3 mm gabaliņos un pievieno biezpiena masai. Pēc tam pieber 50 g kokosa skaidiņu. Samīca un ar mitrām rokām veido valrieksta lieluma bumbiņas, ko apviļā atlikušajās kokosa skaidiņās. Ievieto ledusskapī, lai sastingt. Šādu kārumu var ielikt skolas bērna pusdienu kārbiņā.

Foto – Aija Geida

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.