Foto – Aija Geida

Biezpiena un augļu bumbiņas 0


(25 bumbiņas)

• 360 g biezpiena

• 50 g brūnā karamelizētā cukura

• 50 g kaltētu dzērveņu

• 50 g kaltētu aprikožu

• 120 g kokosa skaidiņu

Biezpienam pieber brūno karamelizēto cukuru un sajauc, līdz veidojas viendabīga masa. Ja biezpiens ir graudains, to izmaļ gaļas mašīnā. Dzērvenes un aprikozes sagriež mazos, 3 x 3 mm gabaliņos un pievieno biezpiena masai. Pēc tam pieber 50 g kokosa skaidiņu. Samīca un ar mitrām rokām veido valrieksta lieluma bumbiņas, ko apviļā atlikušajās kokosa skaidiņās. Ievieto ledusskapī, lai sastingt. Šādu kārumu var ielikt skolas bērna pusdienu kārbiņā.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.