Biezpiena un augļu bumbiņas 0
(25 bumbiņas)
• 360 g biezpiena
• 50 g brūnā karamelizētā cukura
• 50 g kaltētu dzērveņu
• 50 g kaltētu aprikožu
• 120 g kokosa skaidiņu
Biezpienam pieber brūno karamelizēto cukuru un sajauc, līdz veidojas viendabīga masa. Ja biezpiens ir graudains, to izmaļ gaļas mašīnā. Dzērvenes un aprikozes sagriež mazos, 3 x 3 mm gabaliņos un pievieno biezpiena masai. Pēc tam pieber 50 g kokosa skaidiņu. Samīca un ar mitrām rokām veido valrieksta lieluma bumbiņas, ko apviļā atlikušajās kokosa skaidiņās. Ievieto ledusskapī, lai sastingt. Šādu kārumu var ielikt skolas bērna pusdienu kārbiņā.