Griķu un biezpiena kotletes 0


(6 porcijas)

• 300 g mīksti izvārītu griķu

• 250 g biezpiena

• 50 g griķu miltu

• Tējkarote sāls

• Tējkarote krievu sinepju

Mērcei

• 240 g tomātu gabaliņu savā sulā

• 200 ml saldā krējuma

• 50 ml ūdens

• Ēdamkarote brūnā cukura

• ½ tējkarotes sāls

• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu

• ⅓ tējkarotes kurkumas

Bļodā viendabīgā masā samīca griķus un biezpienu. Pievieno griķu miltus, sāli, sinepes un samaisa. Masai jābūt stingrai un mitrai, lai ar rokām var veidot kotletes. Pannā uzkarsē eļļu un cep uz vidējas uguns, līdz tās ir zeltaini brūnas no abām pusēm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Katliņā uzvāra visas mērcei paredzētās sastāvdaļas un liek tajā izceptās kotletes. Labi garšo kopā ar salātiem un dārzeņu sautējumu.

Foto – Aija Geida

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.