Foto – vkusnodoma.net

Kapučīno kūka 0

Pūdercukuru samaisa ar maltu kafiju un šķīstošo šokolādi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Olu baltumus sakuļ ar sāli lēnākajā blendera ātrumā. Tik ilgi, lai masa palielinātos 3-4 reizes. Pakāpeniski pievieno pūdercukuru – pa vienai ēdamkarotei.

Sakuļ līdz stingrām putām, īsi pirms sakults, pievieno kukurūzas cieti un etiķi (vai citronu sulu).

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz cepamā papīra uzzīmē riņķi 22 cm diametrā. Uz tā izliek olu baltumus un rūpīgi nolīdzina augšiņu.

Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Ielikt cepumu cepeškrāsnī un uzreiz samazināt grādus līdz 150. Cept aptuveni stundu.

Torte sanāk kraukšķīga no ārpuses un mīksta iekšpusē.

Gatavo bezē atstāj uz nakti cepeškrāsnī ar atvērtām durtiņām. Nākamajā dienā sakuļ atdzesētu saldo krējumu un uzklāj uz kūkas. Pārkaisa ar kakao un līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.

Avots vkusnodoma.net

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.