Foto: Anda Krauze

Kāpostu zupa burciņā 0

Sastāvdaļas
• 2 kg kāpostu
• 1 kg tomātu
• 1 kg burkānu
• 1 kg paprikas
• 1 kg sīpolu
• 500 ml tomātu pastas
• 400 ml rapšu eļļas
• 1 glāze cukura
• 3 ēdamkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kāpostus, tomātus, papriku, sīpolus sagriež, burkānus sarīvē. Visas sastāvdaļas liek katlā, izņemot tomātu pastu, un sautē uz lēnas uguns aptuveni stundu. Pievieno tomātu pastu un vēl pasautē 10 minūtes. Karstu pilda burciņās un aizvāko. Var ēst tāpat vai vārīt zupu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.