Biešu biezzupa ar fetas sieru un rukolu 14


Pēdējos pāris gadus ļoti populāri ir biešu salāti ar rukolu un kazas sieru. Izdomāju, ka šie jaukie salāti varētu tapt arī par zupu. Un izrādījās, ka patiešām ir labi. Garšos arī tiem, kam negaršo bietes! Vēl viens bonuss – šī zupa ir laba gan auksta, gan karsta.

Paredzēts: 4 personām
Gatavošanas laiks: 1 stunda

Nepieciešams:
Sarīvētas bietes – 3 gab.
Kartupeļi – 2 gab.
Vistas buljons vai ūdens – 1 l
Puravs – 1 gab.
Ķiploku daiviņa – 1 gab.
Fetas siers, sadrumstalots – 100 g
Provansas garšvielas
Sāls,
Liela sauja sakapātas rukolas
Piecu piparu maisījums

Pagatavošana:
Bietes, buljonu vai ūdeni, ķiploku, puravu, kartupeļus un garšvielas ieliek katlā un vāra ½ stundu. Sablenderē. Ielej bļodiņās un uzkaisa sieru un rukolu.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.