Biešu biezzupa ar fetas sieru un rukolu 14

Pēdējos pāris gadus ļoti populāri ir biešu salāti ar rukolu un kazas sieru. Izdomāju, ka šie jaukie salāti varētu tapt arī par zupu. Un izrādījās, ka patiešām ir labi. Garšos arī tiem, kam negaršo bietes! Vēl viens bonuss – šī zupa ir laba gan auksta, gan karsta.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
7 brīnumēdieni! Pārtikas produkti, kuru regulāra iekļaušana ēdienkartē kavē ādas novecošanos
Lasīt citas ziņas

Paredzēts: 4 personām
Gatavošanas laiks: 1 stunda

Nepieciešams:
Sarīvētas bietes – 3 gab.
Kartupeļi – 2 gab.
Vistas buljons vai ūdens – 1 l
Puravs – 1 gab.
Ķiploku daiviņa – 1 gab.
Fetas siers, sadrumstalots – 100 g
Provansas garšvielas
Sāls,
Liela sauja sakapātas rukolas
Piecu piparu maisījums

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana:
Bietes, buljonu vai ūdeni, ķiploku, puravu, kartupeļus un garšvielas ieliek katlā un vāra ½ stundu. Sablenderē. Ielej bļodiņās un uzkaisa sieru un rukolu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.