Nosaukums – rīdzinieku dāvana 14

Publicitātes foto

Un kā radās tik jauks nosaukums – “Dimdiņkāposti”?

Mums to “uzdāvināja” Rīgas klienti, kuri teica: “Dimdiņkāposti atbraukuši!”

Tagad nu gan, Normund, ņemam produktus un ejam gatavot!

Šajā brīdī Normunds mani pārsteidz un pasniedz milzīgu kale zaru, koši zaļu – kā skaistu ziedu pušķi. Tos noteikti liksim lietā.

Dimdiņgarša

Pēc lielās ekskursijas gan pa kāpostu laukiem, gan pašā ražotnē un sagatavoto ēdienu noliktavās, un vēl citās noliktavu ēkās, kur glabājas tonnām svaigo kāpostu, laiks bija pienācis braukt gatavot ēdienus no “Dimdiņu” audzētā un ražotā.

Mums laimējās, ka varējām gatavot skaistajā Vecgulbenes muižā, kuru Ainars Melders ir izveidojis par SPA viesnīcu un restorānu. Mēs darbojāmies virtuvē un klājām galdu restorānā. Uz viesnīcu un SPA būs jābrauc atsevišķi.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.