Foto-say7.info

Kāpostu un maltās gaļas sacepums 0

Sastāvdaļas – 700 g svaiga kāposta, 500 g jebkādas maltās gaļas, liels sīpols, liels burkāns, 500 g skābā krējuma, 200 g cieta siera, sāls, pipari, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Lasīt citas ziņas

Atsevišķos traukos sasmalcina sīpolu, sarīvē burkānu, smalki sagriež kāpostu.

Pannā augu eļļā apcep sīpolu, pievieno malto gaļu, sāli, piparus un visu cep 15–20 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Citā pannā augu eļļā apcep burkānu, pievieno kāpostu, sāli un zem vāka sautē apmēram 15–20 minūtes.

Uz smalkas rīves sarīvē sieru.

Cepamajā traukā izliek pusi apcepto kāpostu, izlīdzina pa visu formu, pasāla un papiparo. Pārsmērē ar krējumu.

Liek kārtu ar visu apcepto gaļu, izlīdzina. Pārsmērē ar krējumu.

Pa virsu liek atlikušo kāpostu daļu, pārsmērē ar krējumu.

Virsu nokaisa ar rīvēto sieru.

Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 25–30 minūtes.

Gatavo sacepumu nedaudz atdzesē un sadala porcijās.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.