Foto-say7.info

Kāpostu un maltās gaļas sacepums 0

Sastāvdaļas – 700 g svaiga kāposta, 500 g jebkādas maltās gaļas, liels sīpols, liels burkāns, 500 g skābā krējuma, 200 g cieta siera, sāls, pipari, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

7 lietas, ko Tramps nesaprot par Putinu 5
“Mani sauc Raivo, un es biju miris. Šodien man ir septiņi gadi!” Stāsts par īstu Lieldienu brīnumu
Attēls, kas satricināja internetu. “Google Maps” okeāna vidū atrod Zemes “melno caurumu” 12
Lasīt citas ziņas

Atsevišķos traukos sasmalcina sīpolu, sarīvē burkānu, smalki sagriež kāpostu.

Pannā augu eļļā apcep sīpolu, pievieno malto gaļu, sāli, piparus un visu cep 15–20 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Citā pannā augu eļļā apcep burkānu, pievieno kāpostu, sāli un zem vāka sautē apmēram 15–20 minūtes.

Uz smalkas rīves sarīvē sieru.

Cepamajā traukā izliek pusi apcepto kāpostu, izlīdzina pa visu formu, pasāla un papiparo. Pārsmērē ar krējumu.

Liek kārtu ar visu apcepto gaļu, izlīdzina. Pārsmērē ar krējumu.

Pa virsu liek atlikušo kāpostu daļu, pārsmērē ar krējumu.

Virsu nokaisa ar rīvēto sieru.

Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 25–30 minūtes.

Gatavo sacepumu nedaudz atdzesē un sadala porcijās.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.