Foto: Freeskyline/Shutterstock

Kāpostu tīteņi ar pupiņām. Bez gaļas 0

Sastāvdaļas
• neliela kāpostgalviņa
• 100 g pupiņu
• 2 sīpoli
• 1–2 burkāni
• tomātu mērce
• melnie pipari
• sāls
• eļļa

Reklāma
Reklāma
Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
Pavasaris mūs apmuļķoja? Sinoptiķi brīdina, ka nākamnedēļ atgriezīsies vēsums
Mājas
Arī pārtiku nē! 10 lietas, kuras nekādā gadījumā nevajadzētu uzglabāt plastmasas traukos vai maisiņos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pupiņas novāra viegli sālītā ūdenī. Sīpolu sīki sagriež, sajauc ar sarīvētiem burkāniem un apcep augu eļļā. Sajauc ar pupiņām, uzbārsta sāli un piparus. Kāpostu sadala pa lapām un apvāra. Sagatavoto masu ietin kāpostu lapās un saliek traukā ar biezu dibenu, pārlej tomātu mērci, kas atšķaidīta ar ūdeni, un sautē līdz gatavībai.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.