Foto – Bonappetit.lv

Kāpostu šnicele 0

Pagatavošana

Kāpostgalvai noņemt augšējās lapas, izgriezt kacanu un novārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Kāpostgalvu pārlikt sietā, lai notek liekais ūdens.

Reklāma
Reklāma
Trampa pacietības mērs beidzot ir pilns – Kremlis sāk stostīties
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
TESTS. Iespējams, pasaulē vienkāršākais tests, kurā 90% izgāžas kā vecas sētas
Lasīt citas ziņas

Vienā bļodā sajaukt rīvmaizi ar miltiem, otrā bļodā uzputot olas ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Kāpostgalvu sadalīt atsevisķās lapās. No lapām izgriezt resno kātu, salocīt lapu kā konvertu un panēt rīvmaizē, olā un vēlreiz rīvmaizē. Pannā uzkarsēt eļļu un izcept šniceles no abām pusēm līdz tai veidojas zeltaina garoziņa.

Šniceles pasniedz siltas ar krējumu.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prizmu’

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.