Foto: Trancedrumer/Shutterstock

Kāpostu salāti ar ogām 0

Sastāvdaļas
• svaigi kāposti (vai sarkanie kāposti)
• brūklenes (vai upenes)
• persiki (vai ananasi)

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

Kāpostus sarīvē uz rupjas rīves. Garšai un krāsai pieliek saldētas brūklenes vai brūkleņu biezeni. Lieliska krāsu kombinācija ir sarkanajiem kāpostiem ar upenēm. Sarkanos kāpostus sarīvē un pievieno saldētas upenes. Lai salāti būtu krāsaināki un bagātīgāki, var pielikt sīkos kubiņos sagrieztus konservētus persikus vai ananasus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.