Foto-Aija Geida

Kāpostu salāti ar dīgstiem un augļiem 0

Sastāvdaļas
• 150 g svaiga kāposta
• 100 g salātu mix maisījuma
• 4 ēdamkarotes dīgstu (redīsu, lucernas, zirņu)
• apelsīns vai mango
• 4 ēdamkarotes apelsīna sulas
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• 4 ēdamkarotes augu eļļas
• pustējkarote cukura
• pustējkarote sāls
• ⅛ tējkarotes asās paprikas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Apelsīnu vai mango nomizo, sagriež smalkās strēmelēs vai sadala mazos gabaliņos. Salātus nomazgā un nosusina uz papīra dvieļa vai salātu žāvētājā. Kāpostu sīki sakapā un ar rokām samīca, līdz strēmelītes mīkstas. Pagatavo salātu mērci, sajaucot apelsīna un citrona sulu, augu eļļu, sāli, cukuru un maltu aso papriku. Salātus, kāpostus, augļus un dīgstus kārto uz šķīvja un pārlej ar mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.