Foto-Aija Geida

Kāpostu salāti ar dīgstiem un augļiem 0

Sastāvdaļas
• 150 g svaiga kāposta
• 100 g salātu mix maisījuma
• 4 ēdamkarotes dīgstu (redīsu, lucernas, zirņu)
• apelsīns vai mango
• 4 ēdamkarotes apelsīna sulas
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• 4 ēdamkarotes augu eļļas
• pustējkarote cukura
• pustējkarote sāls
• ⅛ tējkarotes asās paprikas

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Apelsīnu vai mango nomizo, sagriež smalkās strēmelēs vai sadala mazos gabaliņos. Salātus nomazgā un nosusina uz papīra dvieļa vai salātu žāvētājā. Kāpostu sīki sakapā un ar rokām samīca, līdz strēmelītes mīkstas. Pagatavo salātu mērci, sajaucot apelsīna un citrona sulu, augu eļļu, sāli, cukuru un maltu aso papriku. Salātus, kāpostus, augļus un dīgstus kārto uz šķīvja un pārlej ar mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.