Foto – Aija Geida

Kāpostu pankūkas ar zaļumiem
 1

Kāposts ir burvīgs dārzenis, diētisks un ļoti garšīgs, ja pareizi sagatavots. Gribas kaut ko vieglu un vienkāršu? Pedāvājam receptes, kā galdā celt kāpostgalvu!

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
8 šķietami veselīgi produkti, no kuru lietošanas uzturā labāk atteikties. Kā tie var kaitēt?
Lasīt citas ziņas

Svaigu kāpostu smalki sakapā un desmit minūtes blanšē verdošā ūdenī. Notecina, atdzesē un pievieno skābo krējumu, ar dakšiņu sakultu olu, melnos piparus, sakapātus pētersīļus, sāli un maltu cieto sieru. Zirņu miltus (var izmantot arī kviešu miltus) sajauc ar cepamo pulveri un pieber masai. Izmaisa un noliek uz pusstundu atpūsties. Masai jābūt vidēji biezai, tā nedrīkst būt par šķidru un tecēt. Tad sakarsē cepeškrāsni līdz +175 grādiem. Ar ēdamkaroti ņem mīklu un saliek piciņas uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Nolīdzina virsmu un liek cepties aptuveni 20 – 25 minūtes. Iznāk aromātiskas un gardas pankūkas. Ja gribas asumiņu, var pievienot žāvētu gaļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.