Foto – LETA

Kāpēc kumoss mutē saķep? Vai tas liecina par maizes kvalitāti? 0

“Ēdot dažādu ražotāju rupjmaizi, viena līp pie aukslējām, cita nelīp. Kāpēc tā notiek?” 
Anna Zviedre Bauskā

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Slinks vīrietis ir nopietna problēma ģimenē… 5 slinkākās zodiaka zīmes vīriešu vidū
Kokteilis
“Viņa lūdza izgriezt tās ainas…” Meliem īsas kājas! Klajā nācis vēl viens Annas Sedokovas rūpīgi glabātais noslēpums
Kokteilis
“Esmu mazliet šokā” – Jāņa Timmas draugs publicē saraksti, kas, viņaprāt, apstiprina faktu, ka viņam kāds “palīdzējis” aiziet no dzīves
Lasīt citas ziņas

Produkta garšu, smaržu, izskatu, kvalitāti un vērtību ietekmē tā sastāvs, ražošanas tehnoloģiskā procesa ievērošana un gatava produkta uzglabāšana. Ja pieņem, ka produkts ir svaigs un ražots pēc stingriem priekšrakstiem, vairākumā gadījumu priekšstatu par produktu sabojā konservanti un krāsvielas. Uztura speciāliste Inga Pūce uzsver, ka kvalitatīvas maizes kumosam pie aukslējām nevajadzētu pielipt, un piebilst: – Lietojot produktu bez konservantiem, mēs apēdam mazāku daudzumu un drīzāk jūtam sātu. Konservantu kalorijas ir tukšas, un pēc neilga laika atkal jūtamies izsalkuši. Arī īstas gaļas produktu bez konservantiem varam noteikt ēdot, jo gaļas šķiedras iesprūst starp zobiem, nevis izkūst mutē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.