Publicitātes foto

Kanneloni ar brokastu biezpienu latviskā stilā 0

Pildīti makaroni “Canneloni”, kuriem izmantojam balto biezpiena svaigo sieru, brokastu biezpienu un saldo krējumu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Kokteilis
Svari – koķetu īsziņu sūtīšana bijušajiem, Mežāzis – karaokes dziedāšana dušā: Kāds ir katras zodiaka zīmes “tumšākais” noslēpums?
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Lasīt citas ziņas

Sieru samaisa ar brokastu biezpienu, baziliku, olu, sakapātiem ķiplokiem, itāļu garšvielām, piecu piparu maisījumu un iepilda nevārītos “Canneloni” makaronos (gari, tūbveidīgi).

Makaronus ievieto cepeškrāsnī cepamā traukā, kurā ir ieklāta “Pommodoro” mērce, atšķaidīta ar saldo krējumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Makaroniem pa virsu uzlej otru tomātu mērci (ar cukīni), arī atšķaidītu ar saldo krējumu.

Tam pa virsu bagātīgi uzkaisa rupji sarīvētu mocarellas sieru un smalkāk sarīvētu cieto – Parmas tipa sieru.

Uzkaisa vēl garšvielas un baziliku. Uzliek foliju un cep krāsnī pusstundu. Pārbauda, vai makaroni ir mīksti. Ja ne, pievieno mazliet ūdens un cep vēl 5 – 10 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.