Kanneloni ar brokastu biezpienu latviskā stilā 0
Pildīti makaroni “Canneloni”, kuriem izmantojam balto biezpiena svaigo sieru, brokastu biezpienu un saldo krējumu.
Sieru samaisa ar brokastu biezpienu, baziliku, olu, sakapātiem ķiplokiem, itāļu garšvielām, piecu piparu maisījumu un iepilda nevārītos “Canneloni” makaronos (gari, tūbveidīgi).
Makaronus ievieto cepeškrāsnī cepamā traukā, kurā ir ieklāta “Pommodoro” mērce, atšķaidīta ar saldo krējumu.
Makaroniem pa virsu uzlej otru tomātu mērci (ar cukīni), arī atšķaidītu ar saldo krējumu.
Tam pa virsu bagātīgi uzkaisa rupji sarīvētu mocarellas sieru un smalkāk sarīvētu cieto – Parmas tipa sieru.
Uzkaisa vēl garšvielas un baziliku. Uzliek foliju un cep krāsnī pusstundu. Pārbauda, vai makaroni ir mīksti. Ja ne, pievieno mazliet ūdens un cep vēl 5 – 10 minūtes.