No “Tex-Mex” arhīva

Kankunas salāti 0

Sastāvdaļas (vienai porcijai) – puspaciņa salātu lapu maisījuma, 5 sviesta pupiņas, 5 ķiršu tomāti, 1 kartupelis, ¼ sarkanā sīpola, 3 anšovu gabaliņi, ½ kārbiņas tunča savā sulā, ½ olas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kaut kas tāds nav noticis kopš kara sākuma! Putins spēris negaidītu soli 172
Lasīt citas ziņas

Mērcei – 1 ēd. k. majonēzes, ½ tējk. svaigas kindzas, 2 ēd. k. jogurta, 1 tējk. laima sulas, diedzētie redīsi dekoram.

Pagatavošana.

Dārzeņus nomazgā, nomizo. Kartupeli izvāra, atdzesē. Sviesta pupiņas noblanšē, pēc tam ieliek aukstā ūdenī, lai nezaudē krāsu. Uz servējamā trauka kārto salātu maisījumu, virsū liek vārītā kartupeļa daiviņas, vārītas sviesta pupiņas, ķiršu tomātu pusītes, tunci, anšovus. Visu pārlej ar mērci, ko gatavo šādi: kindzu sakapā, pievieno majonēzi, jogurtu un laima sulu, samaisa. Salātus rotā ar diedzētiem redīsiem un vārītu olu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.