Foto: Heike Rau/Shutterstock

Kaņepju sēklu pesto 0

Sastāvdaļas
• 2 paprāvi saišķi bazilika
• ¼ glāzes lobītu kaņepju sēklu
• ¼ glāzes rīvēta Parmas vai cita cietā siera
• 2–3 ēdamkarotes olīveļļas
• 1 ēdamkarote citrona sulas
• 1 daiviņa ķiploka
• pustējkarote (vai mazāk) sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas liek traukā un ar blenderi sakuļ viendabīgā, krēmīgā masā. Daļu olīveļļas var aizstāt ar kaņepju eļļu.

No ierastā pesto atšķiras ar to, ka ciedru riekstu vietā ir lobītas kaņepju sēklas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.