Publicitātes foto

Kanapē ar liellopa fileju un apelsīnu krēmu 0

Sastāvdaļas
• Liellopa fileja
• Rudzu maize
• Vītināti tomāti
• Kaperi
• Olīveļļa
• Sojas eļļa
• Rozmarīns
• Kadiķogas
• Zaļumi

Reklāma
Reklāma
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Liellopa fileju iemarinē sojas eļļā, kam pievienotas kadiķogas un rozmarīns. Sagriež šķēlēs un pannā 2–3 minūtes apcep no abām pusēm brūnas, tad turpina cept krāsnī 10 minūtes. Gaļu atdzesē un sagriež strēmelēs.

Lai pagatavotu salsu, sakapā vītinātos tomātus, kaperus, pētersīļu zaļumus, pievieno olīveļļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Apelsīnu krēmam svaigo sieru samaisa ar apelsīnu sulu un pieber sasmalcinātas augļa miziņas. Uz rudzu maizes kanapē ziež apelsīnu krēmu, virsū liek rostbifa rozītes, ko izloka no gaļas strēmelēm. Rozīšu viducī pilda salsu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.