Publicitātes foto

Kanapē ar liellopa fileju un apelsīnu krēmu 0

Sastāvdaļas
• Liellopa fileja
• Rudzu maize
• Vītināti tomāti
• Kaperi
• Olīveļļa
• Sojas eļļa
• Rozmarīns
• Kadiķogas
• Zaļumi

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Liellopa fileju iemarinē sojas eļļā, kam pievienotas kadiķogas un rozmarīns. Sagriež šķēlēs un pannā 2–3 minūtes apcep no abām pusēm brūnas, tad turpina cept krāsnī 10 minūtes. Gaļu atdzesē un sagriež strēmelēs.

Lai pagatavotu salsu, sakapā vītinātos tomātus, kaperus, pētersīļu zaļumus, pievieno olīveļļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Apelsīnu krēmam svaigo sieru samaisa ar apelsīnu sulu un pieber sasmalcinātas augļa miziņas. Uz rudzu maizes kanapē ziež apelsīnu krēmu, virsū liek rostbifa rozītes, ko izloka no gaļas strēmelēm. Rozīšu viducī pilda salsu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.